Mettet Supermoto Experience - EEN ERVARING OP CIRCUIT

Mettet Supermoto Experience

EEN ERVARING OP CIRCUIT

Wil je je uitleven op een circuit? In alle veiligheid, op een supermoto, om te trainen of om u te laten kennismaken met het plezier van driften, springen en acceleren… Wacht niet langer, de Supermoto Trackdays zijn er voor jou!

Deze dagen vrij rijden worden georganiseerd op het Circuit Jules Tacheny in Mettet, van november tot maart (onder voorbehoud van de weersomstandigheden). De deelnemers worden verdeeld in groepen van maximum 35 deelnemers, rekening houdend met ieders niveau. Een groep van maximaal 25 deelnemers is gereserveerd voor quads.

Het rijden is vrij, maar onder toezicht van het personeel en de baancommissarissen. Een medisch team staat klaar om in te grijpen in geval van nood.

Bevestiging of annulering van elke datum omwille van het weer zal beschikbaar zijn op onze Facebook pagina van het Circuit Jules Tacheny.

Mettet Supermoto Experience - EEN ERVARING OP CIRCUIT
Mettet Supermoto Experience - EEN ERVARING OP CIRCUIT
Mettet Supermoto Experience - EEN ERVARING OP CIRCUIT

Prijs

Motorfietsen: 90€.

Quads: 70€ (+20€ indien ingeschreven de dag voordien of ter plaatse – onder voorbehoud van beschikbaarheid).

De betaling moet ten minste 24 uur voor uw deelname ontvangen zijn.

In geval van twijfel of laattijdige inschrijving, gelieve contact op te nemen met het secretariaat van het Circuit op 071 71 00 80 of per e-mail

events@circuit-mettet.be 

schema

  • Het secretariaat gaat om 7.30 uur open voor de administratieve controle.
  • De rijtijden voor elke groep zijn specifiek voor elke dag en zullen worden meegedeeld met de inschrijvingsbevestiging.
  • De rijsessies eindigen om 17.00 uur, afhankelijk van de lichtomstandigheden, maar niet later dan 18.00 uur. Het circuit sluit om 19.00 uur.

Dates Supermoto  :

  • 25 februari 2024
  • 08 maart 2024

Date Quad :

  • 25 februari 2024
  • 08 maart 2024

Attentie

Geluidsbeheersing

De geluidslimiet is vastgesteld op 101dB dynamisch bereik. Op basis van de ervaring van voorgaande jaren worden nu alleen nog “enduro”-uitlaatpijpen en/of pijpen met een dubbele uitlaat, voorzien van een dB-killer, toegestaan.

In geval van annulering

In geval van annulering vindt geen restitutie plaats.
Wie reeds betaald heeft, krijgt een waardebon die geldig is voor alle types van circuitdagen georganiseerd door het Circuit Jules Tacheny (met uitzondering van de coachings gegeven door de FioStarSchool).

Ter plaatse

Kom naar het secretariaat op de vermelde tijdstippen met uw bevestigingsbrief en/of een identiteitsbewijs.

Etappe 1 – Administratieve controle

  • Controle van de inschrijving, betaling en handtekening op het document “individuele verzekering”.
  • U krijgt uw enveloppe met uw rijnummer die U op uw motor plakt, een gekleurde sticker (volgens uw categorie) die U op uw rijnummer plakt, een timing.

Etappe 2 – Briefing

De deelname aan de briefing is verplicht voor alle deelnemers. De locatie van de briefing wordt u bij de inschrijving meegedeeld.

Op het einde van deze briefing ontvangt u een bewijs van deelname dat aan uw motorpak dient gehecht te worden. Zonder dit bewijs wordt u niet toegelaten op de piste.

Etappe 3 – nieuwe rangschikking van de groepen

Tijdens de pauze en in functie van de eerste sessies in de voormiddag zullen de groepen herschikt worden voor een betere homogeniteit. De deelnemers die van groep veranderen, dienen een nieuwe sticker, die aan de nieuwe groep behoort, te halen op het secretariaat.

De rijder die zich inschrijft voor de Trackdays Supermoto erkent kennis te hebben genomen van het reglement en zich daaraan te houden.

Inschrijving

Persoonlijke informatiePrijs : 0