Circuit op Mettet - Jules Tacheny

Kinderinitiaties

Kinderinitiaties

Hubin Racing School

De HRS of Hubin Racing School is gericht op jonge kinderen en biedt initiatie- en verbeteringscursussen op het circuit van Mettet. Richard Hubin is een gediplomeerd instructeur van de ADEPS en zijn school is gecertificeerd door de Belgische Motorrijdersfederatie.

ATTENTIE
Het circuit verhuurt zijn faciliteiten aan verschillende scholen en kan daarom geen antwoord geven op uw vragen over rijcursussen. Voor uw reserveringen, programma’s en roosters van uw opleidingsdagen, moet u rechtstreeks per post of per telefoon contact opnemen met de scholen die u hun diensten aanbieden.

Kinderinitiaties

Fiostar School

Cursussen voor kinderen en enduro- of supermotardcursussen voor volwassenen. De FioStarSchool, gelabeld door de FMWB, en geleid door de viervoudige winnaar van de Superbiker, Fred Fiorentiono, biedt :

  • Een dynamische familiesfeer, zonder competitiegeest
  • Assimilatie van de basisinstructies: veiligheid, remmen, versnellen, evenwicht, techniek. Betekenis van de vlaggen. Verklaring van de commando’s.
  • Werken met kegels, minicircuit aangepast aan kindermotoren

Motor inwijding gaat vooral over het kennen van je motor!

ATTENTIE
Het circuit verhuurt zijn faciliteiten aan verschillende scholen en kan daarom geen antwoord geven op uw vragen over rijcursussen. Voor uw reserveringen, programma’s en roosters van uw opleidingsdagen, moet u rechtstreeks contact opnemen, per post of per telefoon, met de scholen die u hun diensten aanbieden.