Circuit op Mettet - Jules Tacheny

Business Mettet XP

Alles in formules

Business Mettet XP

Supermoto

Gevestigde namen of amateurs, bedrijven, klanten en werknemers, collega’s, leveranciers, vrienden, …iedereen is welkom om TM-coureur te worden en unieke momenten van plezier en adrenaline te beleven.

Wij stellen 11 TM SMX 300 motoren tot uw beschikking. Deze motoren zijn gekozen voor hun toegankelijkheid en originaliteit in de motorsport. Ze worden door TM Racing Belgium geprepareerd als echte wedstrijdmotoren, maar toch kan iedereen er mee rijden.

U kunt ervoor kiezen om met uw klanten of medewerkers aan één of meerdere manches voor het Belgisch Kampioenschap Supermoto deel te nemen of om de 11 motoren een hele of halve dag te huren voor een buitengewone belevenis op het Circuit Jules Tacheny.

Dirt Track 

Bent u een beginnende of ervaren motorrijder? Kom en leer rijden op onze Dirt Track, uniek in België. Wij hebben 4 AJP en 4 YCF tot uw beschikking om deze discipline te ontdekken! Dirt Track is de ideale training voor alle motorrijders.

Mettet XP Précision Drive BY Michael Mazuin

Beste bedrijven, heb jullie er ooit aan gedacht om de rijtechnieken van je werknemers te perfectioneren, of gewoon een dag vol plezier en beleving te delen als een team? Wij hebben precies het juiste pakket voor u!

Geniet van een unieke ervaring met “Mettet XP Précision Drive by Michael Mazuin”. Met behendigheidsoefeningen, remmen, controle en het ontwijken van obstakels zal deze leerrijke en onvergetelijke dag alle rijliefhebbers aanspreken.

Formule Renault

Een gloednieuwe incentive hier op het circuit, we zorgen voor 8 F3 eenzitters met 150 pk. Dit is het perfecte moment om te ontdekken wat de grootste Formule 1-coureurs ervaren op een dag vol wendingen.

De lichtheid en aerodynamica van deze auto’s geven je een buitengewoon gevoel. Met de cockpit open voel je de wind tegen je helm drukken.

Onze instructeurs begeleiden je stap voor stap tijdens het aanleren. Of je nu een beginner of een ervaren piloot bent, kom en ontdek deze unieke ervaring aan het stuur van onze Cupra Fermentor.

Business Mettet XP