Circuit op Mettet - Jules Tacheny

CLASSIC WHEELS, DE ONTMOETINGSPLAATS VOOR LIEFHEBBERS VAN VOOROUDERS

8 Augustus 2019

Ben je een fan van Youngtimers en oldtimer motoren? Kom dan op zondag 15 september 2019 naar Mettet voor de Classic Wheels en kom tientallen mythische modellen bewonderen.

Deze tentoonstelling is gewijd aan automodellen die zijn ontstaan tussen 1975 en heden en aan motorfietsen van vóór 1999. Elke deelnemer zal zijn voertuig op twee of vier wielen kunnen tentoonstellen in het Circuit Jules Tacheny, maar zal ook een gratis rijsessie op het circuit kunnen boeken. Het is de perfecte gelegenheid om een unieke ervaring met uw voorouder te beleven!

De prijs is 20€ per tentoongesteld voertuig en de algemene toegang is gratis voor het publiek. Voor de rijsessies op het circuit is de prijs vastgesteld op 35€ per sessie van 20 minuten (uitsluitend voorbehouden aan exposanten en het dragen van een helm is verplicht).

Met het oog op de organisatie is het absoluut noodzakelijk zich vooraf in te schrijven voor zowel de tentoonstelling als de rij-sessies. Vul daarvoor het inschrijvingsformulier in dat beschikbaar is op de pagina Classic Wheels op onze website.

 

Partager