Circuit op Mettet - Jules Tacheny

BELGISCH SUPERMOTO KAMPIOENSCHAP TRAPT AF IN METTET OP 17 MAART!

14 Februari 2019

Deze winter waren de RUMESM Supermoto trackdays weer in volle gang, een bewijs van de belangstelling voor deze spectaculaire discipline die snelheid en cross-country combineert. De laatste circuitdag van het winterseizoen vindt symbolisch plaats op zaterdag 16 maart, de dag voor de openingsmanche van het Belgisch kampioenschap en de BeNeCup Supermoto. Dit zal de laatste kans zijn om te trainen voor de start van het kampioenschap van 2019.

Zo’n 180 rijders zullen aan de start staan van de openingsmanche van het Belgian Supermoto Championship, die op 17 maart in Mettet wordt verreden. De talrijke vertegenwoordigde categorieën laten een maximum aan renners toe om deel te nemen, ongeacht hun niveau! Zij kunnen hun “1 evenement”-vergunning nu al betalen via de nieuwe FMB-applicatie.

Het publiek zal de show kunnen volgen vanaf de natuurlijke tribunes die een panoramisch uitzicht op het circuit bieden. De toegangsprijs voor bezoekers is vastgesteld op 10€, behalve voor kinderen onder de 12 jaar, voor wie de toegang gratis zal zijn. Er is gratis parkeergelegenheid in de bovenste paddock.

Partager