Circuit op Mettet - Jules Tacheny

RALLY DAYS MET MARC DUEZ

2 maart 2021

In februari vond de eerste “Mettet Rally Tuesday” plaats met Marc Duez op het Circuit Jules Tacheny. Deze eerste dag stond volop in het teken van ‘glijden’,  met sneeuw die het hele circuit bedekte; dit tot groot genoegen van de rijders. Gezien de snel oplopende interesse werden snel nog twee data aan de kalender toegevoegd opnieuw onvergetelijke dagen- , die ditmaal onder een stralende zon plaatsvonden.

Mettet Rally Tuesday biedt piloten de kans om met hun eigen auto te komen rijden op het Jules Tacheny circuit in Mettet. Op het programma: een prachtig speciaal rallytracé, een zeer gemoedelijke sfeer en een overheerlijke catering door de Mobichefs foodtruck. De trackdays zijn weliswaar open pitlane, maar staan onder toezicht van de track marshals om de veiligheid op het circuit te garanderen.

De “Mettet RX Trackdays” vinden opnieuw plaats op 13 en 14 maart 2021. Fans van RX, Crosscart en SSV zullen hun hartje kunnen ophalen op het unieke speciale RX-tracé dat wordt aangeboden door het Circuit Jules Tacheny. Het is op deze dagen ook mogelijk om een van onze SRX auto’s te huren, sensatie gegarandeerd!

Indien deze twee data reeds uitverkocht zouden zijn, zullen andere “Mettet RX”-dagen de kalender vervolledigen in de tweede helft van 2021; dat geldt trouwens ook voor de “Mettet rally Tuesdays”.

Volg onze Facebook pagina op de voet om op de hoogte te blijven!

https://www.facebook.com/circuitjulestachenymettet

 

Partager