Circuit op Mettet - Jules Tacheny

DE COYOTE SUPERBIKER IS TERUG OP 11, 12 EN 13 OKTOBER!

12 Augustus 2019

De 33e editie van de Coyote Superbiker keert terug naar Mettet op 11, 12 en 13 oktober! In 2018 schreven bijna 400 ruiters van 22 verschillende nationaliteiten zich in voor deze internationale wedstrijd!

Ook dit jaar zullen er weer meerdere wedstrijden worden gehouden: Supermoto, Legends, Senior, Junior, Prestige, Quad maar ook de niet te missen race in Amerikaanse stijl. Met zo’n 25.000 toeschouwers in 2018 heeft de Coyote Superbiker opnieuw bewezen een must te zijn voor alle Supermoto-liefhebbers. En goed nieuws: de voorverkoop voor de editie van 2019 is nu online!

Ga naar de website van Ticketmaster om je voorverkoop te boeken en 20% te besparen op je 3-daagse pas (50€ voor het weekend in plaats van 65€ ter plaatse). Nieuw dit jaar: u kunt “zondag”-tickets kopen die alleen geldig zijn op 13 oktober voor 40€ in plaats van 50€ ter plaatse.

GROTE PRIMEUR: EEN AFTER RACE PARTY OP ZATERDAGAVOND

Dit jaar doet de Coyote Superbiker een vernieuwend voorstel aan het publiek en lanceert een After Race Party op zaterdag 12 oktober van 18u tot 22u! Dit feest zal gehost worden door twee bekende Belgische DJ’s die gewend zijn aan grote evenementen zoals Tomorrowland: Dave Lambert en Yves Deruyter.

Naast deze avond zullen de wedstrijden en de verschillende shows het hele weekend worden verzorgd door Dave Lambert en Jelle van Dael (Lasgo), een andere bekende figuur in de wereld van de dansmuziek.

Dus ben je klaar om met ons te feesten?

Toegang tot de After Race Pary is inbegrepen bij de Coyote Superbiker 2019 tickets.

Partager