Circuit op Mettet - Jules Tacheny

SUPERMOTO TRACKDAYS TERUG VANAF 8 NOVEMBER 2020

16 Oktober 2020

De Supermoto Trackdays van RUMESM zijn een referentie geworden voor de wintertraining en maken vanaf 8 november een grote comeback.
Deze dagen met vrij rijden, onder begeleiding van Fred Fiorentino’s FiorStarSchool, laten u toe te trainen op het meest uitdagende circuit in België, in optimale veiligheidscondities (medische dienst, baancommissarissen…).
Afhankelijk van hun niveau worden de piloten verdeeld in groepen van maximaal 35 deelnemers (een groep van 25 deelnemers voor quaders) voor 6 runs van 20 minuten.

Indien nodig, krijgen piloten medische bijstand van een arts en een verpleegkundige in de medische post van de verkeerstoren.
Aan de deelnemers wordt ook een Chrono service aangeboden. Deze service maakt het ook mogelijk om de groepen zo goed mogelijk aan te passen aan de rondetijden van elke deelnemer.

Deze eerste Supermoto Trackdays op 8 november zijn ook een gelegenheid om de definitieve motor afstellingen voor “The Race”, de race van het jaar die gepland staat voor het weekend van 14 en 15 november 2020 op hetzelfde circuit, te finetunen.
Er zullen geen excuses meer zijn voor het niet bereiken van goede rondetijden tijdens de kwalificatiesessie van zaterdag!

De prijs bedraagt 80 euro voor de hele dag in de categorie Supermoto en 60 euro voor de quads (plus 20 euro als je je de dag ervoor of ter plaatse aanmeldt). In verband met de hygiënische regels omtrent Covid19, verzoeken wij u zich vooraf te registreren.
Bevestiging of annulering van iedere datum door het weer (of voor andere redenen) zal met voorrang vermeld worden op onze Facebook-pagina.

Indien u dat wenst, kunt u ter plaatse een motor huren om deel te nemen aan de Supermoto Trackdays. Het gaat om de TM SMX 300 cc, een innovatieve serie die toegankelijkheid en plezier combineert voor een onvergelijkbare supermoto ervaring.

De Covid19-maatregelen worden moeten toegepast worden: hygiëne- en afstandsregels, het dragen van een masker is verplicht binnen de site van het circuit en maximaal één begeleider per rijder.

Kevin vieillevoye

De data voor dit winterseizoen:
– Zondag 8 november 2020
– Zondag 13 december 2020
– Zondag 10 januari 2021
– Zondag 7 februari 2021
– Zondag 7 maart 2021

Informatie en registratie op https://www.circuit-mettet.be/nl/trackdays-supermoto/

Partager