Circuit op Mettet - Jules Tacheny

CLASSIC WHEELS METTET 2018

23 Augustus 2018

Op 23 september 2018 organiseert Club RUMESM de eerste editie van de CLASSIC WHEELS METTET Featuring V.A.Girls & Garage Michael Mazuin

Concept:

Dit is een tentoonstelling van auto’s die minstens 25 jaar oud zijn, alle merken zijn welkom.  Elke deelnemer zal zijn auto kunnen tentoonstellen in de Paddock B van het Circuit Jules Tacheny in Mettet.  Het zal ook mogelijk zijn om tussen 16.00 en 18.00 uur op het permanente circuit te rijden in sessies van 20 minuten. Het evenement begint om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Hoeveel kost het?

De prijs is 20€ per auto, algemene toegang is gratis.  Na betaling aan de ingang van de tentoonstelling, krijgt elke auto een sticker en een ruimte van 15m² per auto.  Voor de rijsessies op het circuit is de prijs vastgesteld op 35€ per sessie.

Perifere gebeurtenissen

Om dit evenement een familiaal tintje te geven, hebben we verschillende animaties voor volwassenen en kinderen gepland. Er zullen springkastelen zijn, mini-quads, een wedstrijd voor de mooiste auto, sfeer verzorgd door een spreker, fotograaf ter plaatse, …

Eten & Drinken

Om iedereen in vorm te houden, zullen we verschillende stands hebben met eten, drinken en lokale producten tegen democratische prijzen.

Inschrijving

Klassieke auto’s verdienen een mooie plek om zichzelf te laten zien. Daarom kunt u zich het beste van tevoren inschrijven. Stuur gewoon een e-mail naar info@circuit-mettet.be met vermelding van uw naam en de auto die u wenst tentoon te stellen + eventueel de aankoop van een rij-sessie op het circuit. Betalingen geschieden ter plaatse, contant of per bankcontact. Als u niet reserveert, riskeert u geparkeerd te worden buiten de Paddock….

Partager