Circuit op Mettet - Jules Tacheny

DE GROTE FINALE!

8 November 2023

Het Belgische Rallycross Kampioenschap eindigt in Mettet, met de laatste twee manches van het seizoen op 18 en 19 november! De specifieke kenmerken van het circuit vormen een droomdecor voor dit slotevenement, waar slechts drie maanden geleden het wereldkampioenschap Rallycross werd gehouden. Volgetankte rallywagens gaan de strijd aan op een circuit dat asfalt en gravel combineert.

De beste nationale coureurs komen naar Mettet voor een show van driften, springen en bliksemsnel accelereren, in niet minder dan zeven categorieën: Super National + 2 liter. Super National – 2 liter, RX3, Junior Cross Car, Senior Cross Car, Superbuggy en KC Open. Tijd voor een adempauze is er niet, want er wordt non-stop gereden tot en met de finales!

POm dit grootse evenement te vieren, wordt de dag ervoor, op 17 november, een rallycross-trackday georganiseerd! Kom genieten van een unieke rijervaring op het circuit, dat vervolgens het toneel zal zijn van een adembenemende finale. Deelnemers aan het kampioenschap worden ook uitgenodigd om te komen trainen: van 14.30 tot 16.30 uur voor de som van 40 euro, inschrijving alleen per e-mail (events@circuit-mettet.be). Het racepak en de helm die nodig zijn voor deelname kunnen worden gehuurd. Twee andere Mettet RX Experience dagen worden gehouden op 16 en 17 december.

Partager