Circuit op Mettet - Jules Tacheny

Directeurswissel bij Circuit Jules Tacheny in Mettet

23 Augustus 2023

Pierre Gillion, de huidige directeur van het Circuit Jules Tacheny in Mettet, die in augustus 2021 in dienst trad, heeft besloten een nieuwe richting te geven aan zijn carrière.

Het RUMESM (Royal Union Entre Sambre et Meuse) benadrukt het professionalisme waarmee Pierre zijn verantwoordelijkheden heeft vervuld en wenst hem het allerbeste bij het voortzetten van zijn professionele carrière.

Pierre zal nauw betrokken blijven bij de activiteiten van de Club als vrijwilliger, met name in verband met de Superbiker en/of andere evenementen die worden georganiseerd op het Circuit Jules Tacheny.

Naar aanleiding van deze aankondiging heeft de raad van bestuur van RUMESM besloten om Pierre’s adjunct, Simon Demeuse, te promoveren tot nieuwe directeur van het Circuit. Simon is sinds november 2018 actief op het Circuit Jules Tacheny als adjunct-directeur.

Freddy Tacheny, voorzitter van het RUMESM/Circuit Jules Tacheny, licht toe: “Namens de raad van bestuur en de teams wil ik graag mijn oprechte dank uitspreken aan Pierre, die een waardevolle relatie met de club zal blijven behouden alsnog een persoonlijk vriend blijft, en tegelijkertijd mijn felicitaties overbrengen aan Simon voor zijn nieuwe positie als directeur. Ik wil ook Philippe Dujardin (hoofd van RUMESM Patrimonium) en Heikki Sermon (directeur van Mettet Experiences en van de Belgian Motorcycle Academy) bedanken, die Simon zullen ondersteunen in zijn nieuwe rol.

De verandering gaat in op 15 oktober.

Partager