Circuit op Mettet - Jules Tacheny

FIM Supermoto World Championship Grand Prix of Belgium 2024

FIM Supermoto World Championship Grand Prix of Belgium 2024

Al meer dan 35 jaar klopt het hart van Mettet op het ritme van de legendarische Superbiker. Dit jaar, tijdens zijn 37e editie, het evenement is gastheer van het FIM Supermoto World Championship. Als bonus heeft de S1 GP de Superbiker in België uitgekozen als locatie voor de zevende en laatste ronde van hun kampioenschap. Het S1 GP seizoen start op 21 april op het circuit van Albaida in Spanje.

Een wereldkampioenschap betekent een formidabel deelnemersveld! Deze wedstrijd op hoog niveau brengt de beste piloten ter wereld samen voor een dag vol spannende races op het circuit in Mettet. De grote namen van Supermoto discipline komen tijdens hun finaleronde strijden om de wereldtitel. De S1GP in Mettet zal ook de gelegenheid zijn om het jonge, aanstormende talent uit het Europees Junior Supermoto Kampioenschap te zien.

Deze spectaculaire discipline zal u een adembenemende show bieden waar driften en sprongen elkaar opvolgen op een fantastisch circuit bestaand uit asfalt en onverhard.

Vanaf nu heeft u geen excuus meer om deze S1 GP finale niet te komen bekijken tijdens de 37e Superbiker in Mettet op 4-5 en 6 oktober 2024 !

Praktische info

  • Waar : Circuit Jules Tacheny – Mettet
  • Wanneer : 4-5-6 oktober 2024
  • Tickets : Tickets te koop via Ticketmaster en in alle Night & Day shops

 

FIM Supermoto World Championship Grand Prix of Belgium 2024