Circuit op Mettet - Jules Tacheny

Circuit cafetaria

Espace Diabolo

Genesteld op de top van de controletoren biedt de Espace Diabolo de bezoekers nu een nieuwe, gezellige plek om te eten en te kletsen onder het genot van een drankje.

 

In constante evolutie moet het Jules Tacheny Circuit kunnen rekenen op een kwaliteitsvol horeca-aanbod. In het begin van het jaar kozen de beheerders van het circuit voor het regionale duo Benjamin Goutterbarge (Miss Baker) en Didier Bolle (Mobichefs). De twee mannen hebben complementaire professionele vaardigheden en zijn gewend om samen te werken bij grote evenementen.
Met de hulp van interieurarchitect Gianna Leocata (Prija Studio) hebben zij de Espace Diabolo een eigen identiteit gegeven met archieffoto’s, fresco’s en posters. Zodra ze binnenkomen, worden de bezoekers weer ondergedompeld in het hart van het Saint-Donat kruispunt, de mythische plaats van de Djobin “Diabolo”. Deze beelden zijn ook een gelegenheid om de heldendaden van Jules Tacheny op zijn ‘terroir’ te bekijken.

Wat de catering betreft, biedt Chef Didier Bolle, met het label Euro-Toques, elke dag specials aan voor €12,50. Onder de vlaggenschip keuzes op het menu staat de niet te missen 180g Beef Burger “Diabolo”. Voor zijn gerechten bevoorraadt Chef Bolle zich bij producenten in de regio Entre-Sambre-et-Meuse, wat de nabijheid en de lokale producten ten goede komt.

Sinds begin juli verschaft de installatie van een nieuwe buitentrap de klanten van de Espace Diabolo rechtstreeks toegang tot het balkon van het Michel Fievet-paviljoen en zo tot een bevoorrecht zicht op het hele circuit.
Het Pavillon Michel Fievet en zijn 400m² grote polyvalente zaal bieden de organisatoren van evenementen moderne en modulaire mogelijkheden

De Espace Diabolo opent elke dag om 7.30 uur haar deuren en biedt de bezoekers de mogelijkheid om daar te ontbijten.
Het team biedt een cateringservice aan met een buffet, een barbecue en drankjes (zie menu). En het kan zich ook aanpassen aan de behoeften van de organisatoren en de teams.

De Espace Diabolo biedt ook een broodjesservice aan (voor 10 uur ’s ochtends te bestellen).


Voor meer informatie en reservering :
Telefoon: +32 472 89 78 02. E-mail: info@diabolo-events.be.

Circuit cafetaria
Circuit cafetaria